top of page

Op Zoek naar Bouwgrond te Koop in Gent en regio Meetjesland? Immogroup Gent is dé Specialist

Immogroup Gent heeft 20 jaar ervaring in de Aankoop van Bouwgronden, Bouwpercelen en Verkavelingsgronden in de regio Gent - Meetjesland

In zee gaan met Immogroup Gent voor de aankoop van uw bouwgrond brengt een boel voordelen met zich mee. Niet alleen steunt u op twintig jaar ervaring en expertise. Door onze jarenlange activiteiten beschikken we ook over een uitgebreide portefeuille aan gronden en interessante locaties voor uw project. Bovendien verstrekken we u alle informatie die u nodig hebt om uw aankoop tot een goed einde te brengen.

Hebt u reeds uw droomhuis gevonden? Dan kunt u bovendien beroep doen op onze interieurarchitect om uw droomwoning precies in te richten zoals u dat wenst. Ook op het gebied van energiezuinig bouwen zijn wij de uitgelezen partner om u bij te staan in het bouwproces.

Wilt u een bouwgrond kopen zonder bouwverplichting? In de regio Gent-Meetjesland zijn wij de onbetwiste expert en kunnen we u een uitgebreid aanbod aan diverse bouwgronden of verkavelingspercelen aanbieden.

Wilt u meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via de contactpagina.

bottom of page